De Digital Twin Technology bij Paradigm Technology Services

07/11/2019
  • Gebruikers Nieuws
  • in de magazines

Paradigm Technology Services werkt met PRO.FILE voor de Digital Twin Technology

In PT Industrieel Management magazine van November-2019 is een interessant artikel gepubliceerd over de manier waarop Paradigm Technology Services de fysieke en virtuele wereld van haar producten en diensten samenbrengt. De realisatie van deze digital-twin doelen worden realiteit door de inzet van de eigen IoT technologie en de integratie daarvan met PRO.FILE als Product Data Backbone om de lifecycle van de assets te beheren.

Lourens van Bruchem, Managing Director Paradigm Technology Services , licht de keuze voor PRO.FILE toe:
'Het gaat erom, onze klanten te voorzien van de data en visualisaties waarmee zij in staat zijn hun opdrachten beter te vervullen.'

De Paradigm Group produceert met 25 medewerkers in Nederland en vijftig in Schotland apparatuur voor olie- en gaswinning.
Naast het ontwikkelen van apparatuur dat toegepast wordt bij service werk in olie- en gasbronnen worden ook zeer speciale kabels ontwikkeld. Het productieproces van de kabels is confidentieel. Juist om alle data en informatie goed te kunnen managen heeft PLM Xpert voor Paradigm een unieke inrichting geconfigureerd om de IP (Intellectual Property) 'gemanaged onzichtbaar' te maken.

Advies nodig? Neem contact op