De Madern Group start met de implementatie van PRO.FILE

26/02/2020
  • Gebruikers Nieuws
  • LinkedIn

We zijn verheugd aan te kondigen dat de Madern Group PRO.FILE zal implementeren als de Product Data Backbone (PDM / PLM) van het bedrijf voor het beheer van alle Product Lifecycle-gegevens en gerelateerde documenten. De start van het project is op 26 februari 2020 gegeven op het hoofdkantoor van het bedrijf in Vlaardingen (regio Rotterdam).

madern-group-starts-implementing-pro.file

Na een intensieve selectie en het bezoeken van bestaande PRO.FILE gebruikende bedrijven, is begin dit jaar de keuze voor PRO.FILE gemaakt. De organisatie stelt hoge eisen aan hergebruik door classificatie van producten, versiebeheer en automatische codering van artikelen en CAD-gegevens. Ook het beheren van 3D CAD-structuren en afgeleide stuklijsten door een geformaliseerde en gecontroleerde workflow is een belangrijk doel. PRO.FILE zal deze gegevens ook integreren met het ERP-systeem van het bedrijf.

Madern is het toonaangevende onderneming voor rotatiegereedschap en conversieoplossingen voor de kartonverpakkingsindustrie en een specialist in zeer nauwkeurig frezen en speciale gravures voor allerlei industrieën. Madern is wereldwijd aanwezig met zusterbedrijven en dochterondernemingen in de Verenigde Staten en Azië.

De Madern Group zal PRO.FILE implementeren als de Product Data Backbone van het bedrijf

Meer informatie:

Heeft u vragen, wilt u advies of meer informatie?

Neem contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst.

Met onze succesvolle aanpak zorgen wij voor het optimale rendement van Perspectix bij haar klanten. Met meer dan 10.000 gebruikers behoort Perspectix tot één van de meest toonaangevende leveranciers op het gebied van 3D-configuratoren.

Contact