PRO.FILE live bij Geurts International B.V. - onderdeel van de Heilig Group

16/04/2019
  • Gebruikers Nieuws
  • Bedrijfs Nieuws
  • In de Magazines
  • LinkedIn

Geurts in korte tijd live met PRO.FILE. Het rendement is er nu al!

Efficiency erin en foutgevoeligheid eruit
Maatwerk en complexiteit van het product heeft Geurts International B.V. doen besluiten om te kiezen voor PRO.FILE PLM zodat alle productgegevens gestructureerd beheerd worden. Op 11 april jl. is PRO.FILE in gebruik genomen.
De behoefte aan goed versie en revisiebeheer en de behoefte om releases te kunnen maken en te bevriezen heeft PRO.FILE volledig kunnen invullen.

Over de invoering van PRO.FILE en het doel voor ogen

De afdeling Engineering bij Geurts werkte met een foutgevoelig systeem waarmee geen versie-en revisiebeheer mogelijk was. De behoefte aan goed versie en revisiebeheer en de behoefte om releases te kunnen maken en te bevriezen heeft PRO.FILE volledig kunnen invullen.

PRO.FILE Best Practice = in korte tijd operationeel
Het gehele implementatietraject is dicht bij de PRO.FILE Best Practice gebleven. Geurts beschikt daardoor in korte tijd over een flexibele product data backbone waar zij in de toekomst zelf door configuratie de omgeving verder kunnen uitbouwen tot een digitalisatie platform waar de Lifecycle van projecten en producten mee te beheren is.

Het rendement is er nu al!
Gegeven de grote hoeveelheid plaatwerk, levert het de engineers een forse tijdbesparing op dat PRO.FILE automatisch bij release van de CAD data, de DXF bestanden uit Inventor 3D plaatwerk genereert en klaar zet. Verder is de, door PLM Xpert geadviseerde, nieuwe werkwijze ten aanzien van het gebruik van een intelligent nummer, een succes. Dit alles draagt ook bij aan het stroomlijnen van de product data flow in de organisatie, zowel in Nederland als met het zusterbedrijf in Tsjechië.

PLM Xpert is er trots op dat wij Geurts International BV hebben mogen begeleiden tijdens het implementatietraject van PRO.FILE en hebben het projectteam van Geurts verrast met een taart op de dag van livegang.

Geurts International B.V., onderdeel van de Heilig Group, is specialist in het ontwerpen en produceren van industriële warmtewisselaars voor het hergebruiken van restwarmte of overdragen van warmte in productieprocessen.

Lees meer over PRO.FILE bij Geurts International B.V.

Ook relevant: