PRO.FILE live bij Boschman Technologies B.V.

26/04/2019
  • Gebruikers Nieuws
  • Bedrijfs Nieuws
  • In de Magazines
  • LinkedIn

Boschman Advanced packaging technology live met PRO.FILE. SolidWorks en MS Office data volledig gemanaged!

End of live systeem vervangen
Het sterk verouderde systeem AutoManager is door PRO.FILE als digitale product data backbone vervangen. Alle data (SolidWorks en MS Office) is nu centraal opgeslagen in de product data backbone PRO.FILE.

Over de invoering van PRO.FILE en het doel voor ogen

De afdeling Engineering bij Boschman werkte met een sterk verouderd systeem dat bedoeld was voor AutoCAD en SolidWorks onvoldoende ondersteunde. De behoefte aan goed SolidWorks versie- en revisiebeheer en de behoefte om releases te kunnen maken en te bevriezen heeft PRO.FILE volledig kunnen invullen.

PRO.FILE Best Practice = bewezen functionaliteit!
Het gehele implementatietraject is uiteindelijk dicht bij de PRO.FILE Best Practice gebleven. Boschman beschikt daardoor over een flexibele product data backbone waar zij in de toekomst zelf door configuratie de omgeving verder kunnen uitbouwen tot een digitalisatie platform waar de Lifecycle van documenten, projecten en producten mee te beheren is.

Het rendement is er nu al!
Gegeven de grote hoeveelheid SolidWorks data, welke allemaal is gemigreerd, levert het de engineers een forse tijdbesparing op. Naast de CAD data beschikt de PRO.FILE omgeving ook over hele sterke Document Management functionaliteit waardoor alle product gerelateerde documenten in één omgeving staat. Er is een volledige integratie met SAP opgeleverd waardoor stuklijsten volledig automatisch naar SAP worden overgedragen bij vrijgave.

PLM Xpert is er trots op dat wij Boschman hebben mogen begeleiden tijdens het implementatietraject van PRO.FILE en hebben het projectteam van Boschman verrast met een taart op de dag van livegang.

Boschman Advanced packaging technology , is een hightech, oplossingsgericht bedrijf dat zich richt op geavanceerde verpakkingsoplossingen en is gespecialiseerd in de ontwikkeling en levering van geavanceerde transfer-vormings- en sintersystemen.
Lees meer over PRO.FILE bij Boschman Technologies

Ook relevant: