Kies de juiste PDM/PLM oplossing bij de overstap naar SAP/4HANA

Dit evenement is verlopen.
  • PRO.FILE Webinar

SAP 4HANA komt eraan. Maar weet u al wat u met uw PLM/PDM gaat doen? Neem deel aan ons webinar van 3 april 2020 en verdiep u in de gevolgen van de overstap naar S/4HANA voor uw engineeringsdata en in de kansen die de overstap naar PRO.FILE PLM/ PDM u biedt.

Locatie
Remote: vanachter uw eigen bureau
Datum
03/04/2020 09:00 - 09:45
Duur
45 minuten

Hoe groter de rol van productontwikkeling in uw bedrijf, hoe hoger de eisen aan een PLM/PDM systeem.

Als u, als SAP gebruiker, overstapt naar S4Hana dan is de engineeringsmodule niet meer beschikbaar.
Dit houdt in dat u naast de update naar S4HANA ook de overstap moet maken naar een nieuwe engineeringsmodule ( PDM ). Waarom dit dan niet als een kans benutten en uw PLM strategie fundamenteel onder de loep nemen?

Ons advies: kijk nog eens kritisch naar uw PLM/PDM software.

In dit webinar komen de functionele elementen van PRO.FILE PLM en de PLM/PDM meerwaarde, die ondernemingen tegenwoordig mogen verwachten, aan de orde en hoe kan dit kan worden gerealiseerd.

Met het omschakelen naar PRO.FILE bent u meteen klaar voor S4 omdat onze gegevensopslag gescheiden is en onze interface universeel en bidirectioneel is.

Mis dit niet en vul het onderstaande formulier in om deel te nemen.
U ontvangt vervolgens een uitnodiging met de link zodat u de sessie op uw desktop kunt volgen.

Online kennisoverdracht door de PLM Xperts.
Vrijdag 03.04.2020
Tijd: 9:00-9:45 uur

Breder ingaan op dit onderwerp?

Neem deel aan ons event van 16 april a.s. DE MAKERS VAN MORGEN

Makers van morgen zijn in staat om hun engineering en productie snel en kostenefficiƫnt af te stemmen op veranderende klantwensen. Klantspecifiek, maar wel met de mogelijkheid om orders op standaard modules te baseren (ETO/CTO). Met optimaal lifecycle management, versiebeheer en snel nieuwe producten introduceren (NPI) als resultaat. De sleutel tot deze optimalisatie? Informatie-uitwisseling tussen afdelingen en productielijnen op basis van one single version of the truth.
Meer informatie over dit Event

Heeft u vragen, wilt u advies of meer informatie?

Neem contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst,

Met onze succesvolle aanpak zorgen wij voor het optimale rendement van PRO.FILE bij haar klanten. Met meer dan 100.000 werkplekken behoort PRO.FILE inmiddels tot de toonaangevende DMS/PLM systemen in het MKB en groter Middenbedrijf.

Contact