PRO.FILE Case Study: Smart Customization bij Nijhuis Industries

Dit evenement is verlopen.
  • PRO.FILE Webinar

Nijhuis Industries heeft met succes de time-to-market van projecten drastisch verlaagd.
PRO.FILE is verbindende schakel in het Smart Customization proces bij Nijhuis Water Technology. Engineering kan namelijk
voor de standaarden uit PRO.FILE putten en volgens het principe van Smart Customization een opdracht samenstellen.
Tijdens dit PRO.FILE Case Study webinar leggen we de focus op het beheersen van kennisstromen met een end-to-end databackbone zoals toegepast bij Nijhuis Industries.

Locatie
Remote; vanachter uw eigen computer
Datum
25/09/2020 09:00 - 09:45
Duur
45 minuten

PRO.FILE Case Study: Nijhuis Industries

Hoe Nijhuis Industries met behulp van PRO.FILE het productportfolio heeft gestructureerd en gestandaardiseerd delen we met u tijdens ons webinar van 25 september 2020. Projectengineers kunnen nu met standaardmodules, opties en add-ons maatproducten samenstellen volgens het principe „configure to order” waardoor engineers meer tijd en aandacht kunnen hebben voor het leveren van added value services en voor het oplossen van eventuele problemen bij klanten.

Nijhuis Industries levert toonaangevende totaal oplossingen voor duurzaam watergebruik en terugwinnen van grondstoffen uit (afval)water en proces water; alles van ontwerp tot onderhoud van installaties voor industrieën, stedelijke gebieden en nutsbedrijven. Deze systeemintegrator, met een uniek portfolio van projecten, gelooft in de duurzame waarde van (afval)water en het terugwinnen van waardevolle grondstoffen om cost centres om te zetten naar profit centres.

Onderwerpen tijdens dit webinar:

  • Waarom de maakindustrie een centrale bron voor datamanagement nodig heeft
  • PRO.FILE voor Smart Customization aan de hand van de Nijhuis Industries case
  • Hoe u alle kennis binnen uw bedrijf bewaakt, beheerst en benut
  • Samenvatting, vragen en antwoorden

Dit webinar is bedoeld voor beslissers en iedereen betrokken bij verbeteringsprocessen, die de inzet van PDM / PLM als oplossing overwegen.

Meld u gerust aan via het onderstaande aanmeldformulier.