ROHACO Industrial Handling

"Rohaco heeft haar cad data management systeem vervangen voor PRO.FILE Data Management; "Er is nu zoveel meer mogelijk"
  • internationaal
  • machinebouw
  • Benelux

Veel van de door Rohaco ingezette techniek wordt in eigen huis ontwikkeld. In de afgelopen jaren zijn er diverse technieken ontwikkeld die vaak als zodanig in nieuwe projecten kunnen worden ingezet of als een basis dienen voor een nieuw technisch ontwerp. Alle ontwerpen worden in een 3D omgeving (Inventor) geëngineerd.
Vanuit de lay-out worden de stuklijsten gegenereerd voor de diverse maakdelen die of in eigen huis worden gefabriceerd of worden ingekocht bij één van onze toeleveranciers. De conveyortechniek wordt in eigen beheer geëngineerd en geproduceerd.

Over de invoering van PRO.FILE en het doel voor ogen

Rohaco realiseerde zich dat haar bestaande cad data management systeem, Vault, niet voldeed aan de wensen en eisen die de onderneming en met name de afdeling engineering ten aanzien van data management had.
Rohaco heeft voor PRO.FILE gekozen waarmee invulling gegeven kan worden aan de bestaande wensen en eisen en nog verder dan dat.
Rohaco is nu door standaardisatie en parametrisering in staat om op een Configure To Order wijze een reductie van de engineering uren te realiseren. Door dit met PRO.FILE en 3D CAD te automatiseren wordt voorkomen dat engineers iedere keer “opnieuw het wiel uitvinden”. PRO.FILE biedt meer zoekmogelijkheden, bereikt men meer met met configureren dan met customization en zijn varianten goed gedocumenteerd.

In het implementatietraject is Rohaco voortvarend aan de slag gegaan met een duidelijke visie ten aanzien van de datamigratie. Wij zijn er trots op dat wij Rohaco met onze stapsgewijze aanpak hebben mogen begeleiden. Het gehele implementatie traject is snel en systematisch verlopen.

Rohaco Industrial Handling

ROHACO Industrial Handling levert al 45 jaar logistieke totaaloplossingen gebaseerd op knikarmrobot, portaalrobot en transportsystemen welke voorzien zijn van robot- of PLC besturing. Rohaco verzorgt de systeemengineering, het detailontwerp van de robot oplossingen en realiseert in eigen huis de grijpertechnieken, portaalrobots en systeemsoftware.

Ook relevant:

Heeft u vragen, wilt u advies of meer informatie?

Neem contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst.

Met onze succesvolle aanpak zorgen wij voor het optimale rendement van Perspectix bij haar klanten. Met meer dan 10.000 gebruikers behoort Perspectix tot één van de meest toonaangevende leveranciers op het gebied van 3D-configuratoren.

Contact